Ledenoverzicht

Alle beveiligingsoplossingen binnen handbereik:
Met ruim 750 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB dé brancheorganisatie binnen de beveiligingssector. De VEB-leden bestaan uit installatiebedrijven, particuliere beveiligingsbedrijven en particuliere alarmcentrales. Zo ontstaat een keten van aangesloten bedrijven die zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid! 
De VEB-leden werken samen met VEB-Partners. Deze bedrijven leveren geen beveiligingsdiensten aan consumenten. 

VEB-erkende Beveiligingsbedrijven:

 • VEB Erkend Installatiebedrijf
  Deze bedrijven adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB-beveiligingsbedrijven. Ze voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Ze geven VEB-Kwaliteitsdocumenten af.

 • VEB Erkend Particuliere Beveiligingsorganisaties (PBO)
  Een PBO voldoet aan de eisen van de Wet PBR en is in bezit van een geldig ND-nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden bewaken uw eigendommen en uw veiligheid.

 • Particuliere Alarm Centrales (ARC)
  Een PAC voldoet aan de eisen die de wet stelt en heeft een PAC-nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden zorgen dat er na de alarmering een van te voren afgesproken actie wordt uitgevoerd.

De VEB-leden kunnen samenwerken met VEB-Partners. Dit zijn bedrijven die diensten of producten leveren aan de VEB-leden en zelf geen beveiligingswerkzaamheden verrichten. 

 • Partner
  Deze bedrijven verkopen beveiligingsproducten of leveren een dienst aan VEB-leden. De VEB keurt of beveelt geen beveiligingsproducten aan.